Agentie turism, agentii de turism, Braila, Galati - Smile Travel
  • TURISM INTERN

  • TURISM EXTERN

  • UTILE

Home   |   Despre noi   |   Contact
Servicii
  • Despre noi

    Agentia “SMILE TRAVEL” este o agentie de turism membra IATA cu experienta pe piata serviciilor turistice, avand in spate o echipa entuziasta cu pregatire profesionala in turism.

   Agentia “SMILE TRAVEL” are doua puncte de lucru:

   Sediu central, situat in Braila,  B-dul Dorobantilor nr 50,Bl. A54 bis, parter, functioneaza in baza licentei de turism nr 290/ 11.12.2018.
si un sediu secundar, situat Braila, Calea calarasilor  nr 35, Modul 2 functioneaza in baza anexei licentei de turism nr 
nr 290/ 11.12.2018.

    Licenta de turism este obtinuta cu brevetul de turism nr. 18915, iar directorul  agentiei este D-na Lungu Diana.

    Agentiile sunt asigurate cu polita de insolvabilitate facuta la  OMNIASIG VIENNA INSURANCE GROUP S.A. seria I cu numarul 55689, valabila pana la 02 dec 2022.

    Inca de la inceputul activitatii noastre ne-am propus sa avem o oferta diversificata atat ca destinatii abordate cat si din punct de vedere al preturilor. Prin calitatea, seriozitatea si promptitudinea ofertelor dorim sa ne impunem pe piata braileana ca una din cele mai bune agentii de turism.

    Agentia de turism “Smile Travel” - Braila va ofera servicii de turism intern si international, circuite si sejururi in tara si in strainatate, programe de weekend, bilete de odihna si tratament, agroturism, bilete de avion si autocar, rezervari hoteliere pentru orice destinatie din tara si strainatate, organizarea de evenimente speciale.

    Agentia de turism “Smile Travel” va ofera bilete de avion, la cele mai mici tarife din oras, pentru orice destinatie de pe glob, pentru toate companiile ce opereaza in Romania. Agentia emite pe loc atat bilete pentru companiile de linie: TAROM, LUFTHANSA, BRITISH, AIR FRANCE, ALITALIA, SWISS AIR, CSA, IBERIA, LOT,  AEGEAN, TURKISH, etc., cat si pentru companiile de charter, fiind agent autorizat: BLUE AIR, WIZZ AIR, EUROWINGS, EASY JET, VUELING, RYANAIR, etc.

    Va invitam la sediul nostru pentru a va alege cea mai buna oferta pentru vacanta dumneavoastra sau pentru a achizitiona un bilet de avion la cel mai bun pret din oras.          Cu respect,

   Echipa Smile Travel - Braila  LICENTA TURISM 
 
 BREVET
 
 POLITA DE ASIGURARE
 
 CONTRACT CU TURISTUL
Descarcainapoi

 
 
 
Tip oferta:

Tara:

Statiune:

Transport:
Individual
Cu autocarul
Cu avionul
  • CURS VALUTAR
Data curs: 2024-06-25

EUR : 4.9768
USD : 4.6386
CHF : 5.1926
GBP : 5.8873

EUR/USD : 1.0729

 


 Home   |   Despre noi   |   Contact
  Cazare   Open Web Design