Agentie turism, agentii de turism, Braila, Galati - Smile Travel
  • TURISM INTERN

  • TURISM EXTERN

  • UTILE

Home   |   Despre noi   |   Contact
Servicii
  • HOTEL NU MA UITA 3 *

ZonaMunte
LocalitateaAZUGA( info )
Tip ofertaOferta generala
Transport[x] individual
Pretincepand cu 115 LEI
Data-
HOTEL NU MA UITA 3 *


DESCRIERE OFERTA                                                             Tipareste oferta

concediu azuga, vacanta azuga, tabara azuga, cazare azuga, hotel azuga, sejur azuga, sejururi azuga, vila azuga, ski azuga, hoteluri azuga, cazari azuga, pensiune azuga, drumetie azuga, trasee azuga, week-end azuga, pensiuni azuga, vile azuga, excursie azuga, concediu la munte, vacanta la munte, tabara la munte, week-end la munte, revelion azuga, craciun azuga, luna de miere azuga,

  HOTEL NU MA UITA 3 *

  Localizare: Hotelul Nu Ma Uita*** este locatia ideala atat pentru turistii dornici sa se relaxeze cat si pentru oamenii de afaceri. Este situat la baza partiei Sorica in localitatea Azuga, la 2 km de DN 1,  la numai 5 km de Busteni si la 35 km de Brasov.

Dotari generale: Hotel nu-ma-uita de 3* are o capacitate de 27 camere structurate astfel: 20 camere duble twin, 6 camere duble matrimoniale si 1 apartament.

Dotari camere: Toate camerele sunt dotate cu minibar, acces internet, TV satelit, telefon international, balcon, uscator de par, cada. Cea mai mare parte a camerelor ofera o privire panoramic spre Muntii Bucegi si Muntii Baiului. Aceste camere sunt confortabile, dispunand de dotari noi, moderne, conform standardelor de trei stele.

Alte facilitati : restaurant cu o capacitate de 90 de locuri , 2 sali de conferinta cu capacitate de : 80 locuri si 40 locuri, teren de sport multifunctional, complex de distractii: bowling, billiard, tenis de masa, hochei de masa, discoteca restaurant rustic cu terasa, magazin articole sportive Parcare (supravegheata video); Acces internet; Camera de bagaje; Safe, telegondola, centru de inchirieri echipamente sportive.

Servicii suplimentare: Sauna; Jacuzzi; Sala de fitness; Spalatorie; Transport cu microbus; Organizare de vizite in imprejurimi si mese festive.


 

  Oferta detaliata la cerere !


inapoi


 
 
 
Tip oferta:

Tara:

Statiune:

Transport:
Individual
Cu autocarul
Cu avionul
  • CURS VALUTAR